pátek 13. února 2015

Wishlist: Jaro 2015

V rámci probíhajícího sjendocování svého šatníku se zbavuji milionu báječných, ale málo univerzálních kabelek, triček s potiskem, která mě tak nějak už neberou (rozhodně jich nepotřebuji mít dvacet), a spousta dalších super věcí. Nicméně jsou pořád ještě věci, které potřebuji a nemám! Pár z nich je na jaro, jiné musím bezpodmínečně sehnat ještě v zimě.
1. Šedá fedora - k černému či šedému základu obvykle nosím šedý baret nebo černou čepici, ale momentálně mě stejně nejvíc baví klobouky (které se dají nosit v zimě, na jaře i na podzim, zatímco čepice mi přijdou vhod jen v zimě, jindy je mi v nich horko). Vlastním jich pár a černý ani šedý ještě ne! Možná si pořídím obě barvy, šedá je každopádně první na řadě.
2. Kostkovaná šála - Jo, taky nemůžu uvěřit, že ji ještě nemám! Přitom se nosí už hrozně dlouho! Ale na mou obranu, není to tak dlouho, co se snažím dohnat nějaké ty módní trendy a tak se chytám trochu pomaleji, navíc to trochu musím třídit, abych nenosila nic, co mě tak úplně nebaví, nesedí mi a tak vůbec. Do toho se snažím spíš o nadčasové kousky. A až teď jsem usoudila, že by mezi ně ta šála jakože mohla patřit.
3. Zavinovací šaty - Za a, dělají moc hezkou postavu (a porostou se mnou, když ztloustnu nebo otěhotním), za b, pruhy jsou nadčasová věc. A za c, ty na obrázku vypadají báječně, ačkoliv bych asi ocenila delší rukávy - asi 3/4 by byly ideální.
4. Béžové kalhoty - Tak po těch už se sháním nějaký ten pátek. Jenže jsem zase náročná, protože chci aby měly rovné nohavice, neplandaly na stehnech, dělaly pěkný zadek (což je dost náročný sehnat!) a navíc aby měly takový materiál, který by se nemačkal, hezky splýval a aby se ty gatě daly nosit i jako formální oblečení, achjo.
5. Nude lodičky - Ty taky naháním už nějakou dobu. Líbí se mi jich spousta, ale problém asi je, že chci nižší podpatek (ale aby to nebyla ta kvedlavá kachnička, tedy pidi podpatek, který vás sotva podpoří), protože občas strávím celý den na nohou, dost toho nachodím a ve vyšších botách se na konci dne sotva dobelhám domů. Takže podpatek maximálně 7 cm, ideálně ale 5, protože to je na hranici toho, o čem specialisté tvrdí, že je to "zdravý podpatek" nebo tak nějak. A já jsem docela malá a pár čísel navíc mi neuškodí.
6. černobílé espadrilky - Tenhle typ bot mi vždycky přišel trochu podivný. Ale vyčetla jsem (respektive Franish to tvrdí a její styl mě fakt baví), že to bude hit jarní/letní sezóny. Originál od Chanelu je hoodně mimo můj rozpočet, ovšem imitace se dá sehnat levněji. A když to půjde, koupím si někde čistě bílé nebo béžové a pomůžu si černou barvou na textil a bude to!

Žádné komentáře:

Okomentovat